Help pagina

Op deze pagina vindt u uitleg over een aantal functionaliteiten van de website van de gemeente Wijk bij Duurstede. Ook staat op deze pagina uitleg over het gebruik van persoonsgegevens.

Indeling website

De website heeft vijf verschillende ingangen. Dit zijn Actueel, Inwoners, Ondernemers, Bestuur en Organistatie en Over Wijk. Hierdoor komt u alleen informatie tegen die voor u relevant kan zijn.

Afkortingen

Op onze website gebruiken wij afkortingen. Een overzicht van de gebruikte afkortingen kunt u hier vinden.

Productencatalogus

Indien u een product of dienst van de gemeente direct wilt opvragen kunt u gebruik maken van de productencatalogus. Als burger of ondernemer kunt u in deze productencatalogus zoeken naar bijvoorbeeld een ‘sloopvergunning’. De catalogus vindt u onder Inwoners -> Digitaal loket.

Print pagina

U kunt elke afzonderlijke pagina direct afdrukken met behulp van het print icoon. Dit icoon staat op elke pagina bovenin aan rechterkant naast de vijf ingangen van de website.

Downloads

Op onze website worden documenten als download aangeboden. De meeste documenten zijn zogenaamde PDF-documenten. Indien u deze documenten niet kunt bekijken, dan heeft u een waarschijnlijk geen PDF-lezer op u computer geïnstalleerd. Om deze bestanden te lezen zult u gebruik moeten maken van het programma PDF-reader. U kunt een gratis PDF-reader downloaden op de website van Adobe Acrobat Reader: http://get.adobe.com/nl/reader/.

Slechtzienden

De website voor de gemeente Wijk bij Duurstede heeft speciale functies voor slechtzienden. Voor slechtzienden is er een mogelijkheid om het lettertype op de website te vergroten. U kunt de tekst vergroten en verkleinen door het plus en minteken, in combinatie met de "control-toets", van uw toetsenbord te gebruiken.

Voor een leesvriendelijke website

Bent u slechtziend? Kunt u niet goed lezen en schrijven of bent u dyslectisch (woordblind)? Bent u de Nederlandse taal aan het leren? Dan is de voorleeshulp van BrowseAloud uw hulpmiddel. Meer informatie over BrowseAloud

Sitemap

De sitemap geeft een totaaloverzicht van de website in de vorm van een boom-structuur.

Privacystatement

De gemeente Wijk bij Duurstede hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.wijkbijduurstede.nl. Informatie over bezoeken aan www.wijkbijduurstede.nl wordt nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) van toepassing.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

Onjuiste informatie op de website

De gemeente Wijk bij Duurstede is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u toch een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.
U kunt reageren per e-mail naar webmaster@wijkbijduurstede.nl